Ny daglig leder i Trekraft

Aktuelt / Hønefoss

Styret i Trekraft AS har ansatt Tom Ivan Kittelsen som ny daglig leder. Kittelsen har ledererfaring fra styring og forbedring av produksjonsprosesser og har bred erfaring med logistikkstyring. Han kommer fra stillingen som produksjons- og logistikkdirektør i Pipelife Norge

Trekraft har i dag produksjonsvirksomhet på Bjelland (Lindesnes) og Hønefoss (Ringerike). Det er i tillegg konkrete planer for etableringer i Vestfold og Telemark. Trekraft har en godt etablert kundebase med blant annet Coop, Megaflis og Felleskjøpet på kundelisten.

Planer om vekst medfører endringer i organiasjonen
Det er planer om videre vekst for å kunne tilby enda mer av kortreiste fyringsprodukter til markedet. Derfor er det naturlig at vi nå foretar nødvendige tilpasninger av organisasjonen sier styrets leder Arne Roland. Vi er derfor glade for at Tom Ivan Kittelsen (55) har takket ja til å ta over som daglig leder i selskapet. Tom Ivan startet jobben 21. mai og har bred ledererfaring fra produksjonsbedrifter, noe som kommer godt med i et selskap i vekst sier Roland.

Styrker arbeidet på salgs- og markedssiden
Svein Bjerke, tidligere grunder og eier i Varma, ble daglig leder i Trekraft i oktober 2022. Han har siden da gjort en formidabel innsats i å drifte eksisterende produksjonsanlegg samtidig som vi har bygd opp både nye anlegg og en helt ny organisasjon sier Roland. Som ledd i vår plan om ytterligere skalering er det nødvendig at Svein fokuserer på marked og salgsarbeid samt videre strategiske samarbeid. Han trer derfor ut av rollen som daglig leder i Trekraft. Svein vil som før bruke tid på å sikre at kunnskapen han har opparbeidet seg om industriell produksjon av kortreiste fyringsprodukter vil bli videreført i både nye anlegg og i ytterlige forbedring av eksisterende anlegg.

Styret i Trekraft ønsker Svein lykke til videre med viktige oppgaver i Trekraft og Tom Ivan velkommen om bord. Med denne organisatoriske endringer er vi endra bedre rustet og klare for nye kapitler i det spennende utviklingsløpet til Trekraft avslutter Arne Roland.

Bjelland, 22. mai 2024 #helved